PROGRAMMA

En WAT voor een programma hebben we!! De 25ste editie van Peerock wordt mooier dan ooit!! Met Van Dik Hout, VOF de Kunst hebben we het voor elkaar om SUPER-bands uit Nederland naar Colijnsplaat te halen!

Verder is het genieten met CoCo and the Butterfields, super vocals met een lekker indierandje! Knallen doen we ook, MIRACLE QUEEN TRIBUTE! Don’t stop me know!! Check de bands hieronder en TOT PEEROCK

Brassband Wilhelmina

16.30-17.00: Al 120 jaar de lokale muziekhelden van Colijnsplaat

Altijd weer een feestje voor iedereen als ze op PeeRock staan. Er wordt geRockt, en er kan meegezongen worden op bekende Nederlandse nummers. Dirigent Dick Broers staat op de bok.

Optreden van Brassband Wilhelmina uit Colijnsplaat.

Geplaatst door Muziek Festival 4 You Goes op Maandag 27 mei 2019

VOF de Kunst

17.00-17.45: Meeslepende meezingers en popversies van bekende kinderliedjes

Bij iedereen bekend van heerlijke meezingers als Suzanne en Eén Kopje Koffie, waarmee ze midden jaren tachtig doorbraken. Maar op PeeRock 2019 staan ze vooral vanwege hun rijke kinderrepertoire. Nol Havens en zijn band voelen de kids van vandaag feilloos aan.

CoCo and the Butterfields

18.30-19.10: Britse akoestische indiepopband komt in zijn Europese tour naar PeeRock

22.40-23.40: Tweede optreden op PeeRock vandaag van deze sensatie uit Engeland

Deze Britse akoestische indiepopband is een ervaren festivalact die overal in Europa al op grote podiums successen heeft gevierd. Tom en Dulcima doen samen de zang, gesteund door gitaar, toetsen, drums en koperwerk. Vorige week nog in zuidwest-Engeland, volgende week in Schotland, vandaag tweemaal op ons spiksplinternieuwe evenemententerrein te Colijnsplaat.

Werehound

19.20-20.10: De beste Noord-Bevelandse HardRock’nRollBluesBand

PeeRock is al een kwarteeuw lang een springplank voor Zeeuws talent. Bløf stond op de allereerste editie en op de vijfde. Dus wie weet waar Werehound nog eens terechtkomt! Het is traditie dat de beste Noord-Bevelandse band van het moment zijn festivaldebuut op PeeRock maakt. Dit jaar is dat zonder twijfel trio Werehound met harde rock en rollende blues. En meteen op ons Hoofdpodium!

Son Mieux

20.20-21.20: Heerlijke Haagse groep, bekend van radio, tv en Spotify

De singer-songwriter Camiel Meiresonne (26) is frontman en leider van de Haagse formatie Son Mieux, bekend van radio, tv, Spotify. Al meer dan tien jaar weet hij zijn publiek te overtuigen en in vervoering te brengen. Een half jaar geleden kwam zijn eerste echte cd uit: Faire de Son Mieux (“Je stinkende best doen”) en dat doet hij. Zeer melodieuze, strakke techno met sterke folkinvloeden, ritmisch, dansbaar met verrassende harmonieën.

Van Dik Hout

21.30-22.30: Net als PeeRock 25 jaar actief in de muziek: toppop van vaderlandse bodem

Al 25 jaar domineert Van Dik Hout de Nederpop. Precies zolang als PeeRock in de muziek zit. Een verjaardagscadeautje dus voor jullie allemaal. Prachtige pop met treffende teksten. Pure poëzie met een rafelig rockrandje. Het Is Stil In Mij kent iedereen, maar daar zullen we vanavond niet zo heel veel van merken! Proost: op een kwarteeuw toppop!

Miracle

23.50-01.00: The Dutch QUEEN Cover Band: een zinderende finale van 25 jaar PeeRock

The Dutch QUEEN Tribute Band! Heb je de bioscoopfilm over Freddie Mercury gezien: echt genieten! Maar live is het allemaal toch net weer wat indringender. Wat deze mannen neerzetten, grenst aan het ongelofelijke: beter dan echt. Dat is dan de zinderende finale van 25 jaar PeeRock!