Rock, Blues & Popmuziek

PeeRock is hét jaarlijkse muziekfestival van Noord-Beveland. Te vinden op de oude haven in Colijnsplaat. Steevast staat PeeRock op de laatste zaterdag van juli garant voor gezelligheid en feest. Goede muziek, een relaxte sfeer en lekker eten staat bij PeeRock centraal. Vanuit de wens om lokale bands een podium te bieden is dit feest uitgegroeid tot een vaste traditie. En natuurlijk is er aan het einde van de avond ook een coverband die de klassiekers uit de speakers laat klinken.

Kortom, ben je een keer naar PeeRock geweest? Dan wil je de volgende keer weer! Dus spring met je partner, je vrienden, familie en buren in de auto en kom samen feesten en genieten in Colijnsplaat.

PRIJZEN EN INFORMATIE

Entreeprijzen voor PeeRock zijn:

– Volwassenen: € 17,50
– Kinderen vanaf 12 jaar: € 7,50
– Kinderen tot 12 jaar: Gratis

Door het weer kan het buiten het terrein drassig worden. Trek daarom oude schoenen aan. Bij mooi weer is het goed om zonnebrand mee te nemen en een pet op te doen.

Er zijn een aantal spullen die niet mee het terrein op mogen. Dit zijn:
huisdieren, drugs, wapens, eten, drinken, paraplu, selfiestick, professionele video & foto apparatuur

Puur, een tikkeltje ondeugend en beregezellig

Bekijk hierboven de aftermovie van PeeRock 2017 en ervaar de geweldige sfeer.

Food

Geniet van de verschillende foodtrucks. Van Zeeuwse mosselen, wraps, frites met hamburgers tot overheerlijke saté. Doe een bakkie bij de beste mobiele koffiebar van Zeeland en haal dessert bij Missie Applepie.

Bar

Naast de ticketbox bij de ingang vind je de muntenbalie. Met deze munten kan je binnen aan de grote bar drankjes bestellen. Bij de foodtrucks kun je de munten ook gebruiken.

Music

Ook dit jaar wordt er weer een fijne mix van verschillende stijlen samengesteld. (local)Pop, blues-rock, een vleugje Irish-rock en natuurlijk een knallende coverband.

Peerock vroeger

PeeRock begon als studentenfeest in een achtertuin met een paar bandjes. “Als dit in het klein kan, dan kan het ook groter”, dachten de meesterbreinen achter PeeRock. Het festival was geboren! Van een achtertuin, naar een veldje in de Paardenkuup en uiteindelijke naar de oude haven. Ondertussen zijn de voorbereidingen van de 24e editie van PeeRock al in volle gang.

 

Voorzitter, PR
Jeroen Verburg

Jeroen.verburg@orisant.nl

Secretaris, sponsoring
Ko de Koster

info@peerock.nl

Penningmeester, planning
Connie van der Werf

info@peerock.nl

Algemeen lid, programmeur
René Tazelaar

bands@peerock.nl

Algemeen lid, coördinatie vrijwilligers
Willem van Gilst

info@peerock.nl

PR
Jacqueline de Pree

info@peerock.nl