Peerock presents: van 6 Times Fun tot 666 Times Fun !

17 juli 2016

Bijdrage van: Leo


SIX TIMES FUN (19.00-19.30)

De Bevelandse band SIX TIMES FUN trapt PEEROCK 2016 af. Sinds de oprichting in 2014 hebben deze piepjonge talenten hun sporen al dubbel en dwars verdiend op een reeks festivals en open podia. De vijf jongens plus zangeres/gitariste Eliza oefenen dan ook veel en fanatiek. Ze doen dat thuis bij bandleden Daan & Koen in hun chill room, onder leiding van jeugdmuziekcoach Maurits van de Sluis. Ze spelen het liefst covers van eigentijdse pop- en rocknummers, maar door de eigenwijze instrumentatie en door zes keer lol extra geven ze er een fraaie draai aan. Laat je verrassen, vertederen en opvrolijken!

Check hier:

* Six Times Fun in de DrvkkeryTENNESSEE THROTTLE (19.35-20.05)

Tijdens het tweede half uur van PEEROCK 2016 dreigt het dak er al helemaal af te gaan, als de frisse zeehonden van TENNESSEE THROTTLE op het barpodium klimmen. De vier mannen brengen vol overgave opzwepende hardrockklassiekers. Het is allemaal krachtig, authentiek en rauw. Als ze hun strotten wagenwijd openzetten, blijft het publiek nooit lang stilstaan, zo is gebleken bij diverse optredens in Zuidwest Nederland. Altijd een feestje! Wees voorbereid op rondvliegend slik met dreunende gitaren. Vol gas vooruit!CLEAR CLAMOUR (20.10-20.40)

Als je een festivalfan bent, heb je vast CLEAR CLAMOUR al eens gezien en gehoord. En dan kijk je er zeker naar uit dit Goese vijftal op PEEROCK 2016 opnieuw mee te maken. Het zijn muzikanten die overtuigen. Ze maken rock met een wijsgerige inslag. In 2015 werden ze dan ook uitverkoren als de Zeeuwse Belofte. En dat hebben ze sindsdien helemaal waargemaakt. Hun fraaie single Flamboyant Man doet het goed op Spotify en YouTube. Keihard en loepzuiver. De boys hebben er zin in! Wij ook.

Check hier :

* Clear Clamour Flamboyant ManMOEDERS MOOISTE (20.45-21.30)

Een Nederlandstalige funkrockband met een mooie staat van dienst. MOEDERS MOOISTE maakt inventieve rap op verschillende muziekstijlen met melodieën die je meteen pakken en je niet meer loslaten. Dit kwartet is anders dan de rest, zoals ze zelf zeggen. Spannend, creatief, cool, energiek. De harmonieën doen denken aan The Beatles in de tijd van Yeah, Yeah, Yeah. Dit wordt echt genieten op PEEROCK 2016. Doe maar, jongens!

Check hier:

* Moeders Mooiste KatersANN MAY (21.35-22.35)

Alles in één. Hard maar mooi. Gevoelig & gedreven. Sterk & krachtig. Licht & vluchtig. Eerlijk & echt. Het heftige zusje van Adele. Celine Dion met ballen. Heart met het hart van Beth Hart. Je krijgt het allemaal voorgeschoteld op PEEROCK 2016 in het optreden van ANN MAY. Google haar maar eens en je snapt meteen wat we bedoelen. Een lust voor oog & oor! Zet je maar schrap!

Check hier:

* Ann May Music The Dark SideJOOST DE LANGE (22.40-23.40)

Al meer dan vijf jaar tourt het trio JOOST DE LANGE ROCK/BLUES EXPERIENCE met groot succes langs podia en studio’s. Inmiddels zijn vier geweldige cd’s verschenen. Joost de Lange had al een opmerkelijke popcarrière achter de rug voor hij met Ramses Donvil op drums en Mitchell Goor op bas zijn bestemming vond in deze blues-/rock-powerformatie. Op PEEROCK 2016 brengen ze een stevige show met een indrukwekkende muzikale mix. Vooral veel eigen werk, maar ook nummers van onder meer Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher. Weet dus wat je te wachten staat!

Check hier:

* Joost de Lange Rock/BLues Experience The Night Train666 THE NIGHTMARE (23.45-01.00)

Ze dragen al ruim vijftien jaar zelfbewust het getal van de duivel in hun naam. 666 THE NIGHTMARE gaat zorgen voor een spetterende afsluiting van PEEROCK 2016. Je zult veel hits uit een breed scala van muziekstijlen herkennen. Een wervelende aaneenschakeling van licht, geluid, uitdaging, natuurgeweld, kleur, samenspel en excellentie. 666 times fun gegarandeerd. Een beest van een band! Meer dan een monster. Luister & huiver!

Check hier :

* 666 The Nightmare Promo

0 reactieshttp://www.peerock.nl/article.php?story=20160718145954980